Kom jij ook? Dé Kindermarkt is er met enige regelmaat, steeds ergens anders in Almere. Volop kleding, originele cadeaus en hippe accessoires. En super veel te doen voor kinderen!

 

We houden je via de website en Facebook op de hoogte als er nieuwe evenementen op de agenda staan, wie er deelnemen en wat er te doen is!

 

Dé Kindermarkt

Dé Kindermarkt is een markt met op de eerste plaats gebruikte kinderkleding en speelgoed voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Daarnaast worden er allerlei leuke nieuwe accessoires en hebbedingen voor kinderen aangeboden.

 

Dé Kindermarkt is elke keer weer de moeite waard, omdat het aanbod iedere keer anders is. En er zijn natuurlijk altijd tal van leuke activiteiten om aan deel te nemen, zoals creatieve workshop, een mobiele fotostudio & sportieve activiteiten.

 

Voor wie

Dé Kindermarkt richt zich op ouders die kinderen hebben in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Maar uiteraard zijn ook andere geïnteresseerden welkom om te komen snuffelen. Door de combinatie van shoppen, workshops/activiteiten & het Kindermarkt-café is Dé Kindermarkt een uitje voor het hele gezin.

 

Wanneer

De data voor 2018 zijn (onder voorbehoud):

 

Entree

De entree voor Dé Kindermarkt tijdens het Kidsproof Kinderfeest is gratis!

 

Locatie

Voor meer info klik hier

 

Let op! Helaas kan er op de markt alleen contant worden betaald.

 

 

 

Voedselloket

Dé Kindermarkt werkt samen met Stichting VoedselLoket Almere. Heb je thuis nog kleding en/of speelgoed liggen waar jouw kinderen geen gebruik meer van maken? Neem het mee en lever het in op Dé Kindermarkt. Stichting VoedselLoket Almere verdeelt dit weer over de gezinnen die gebruik maken van de steun van Stichting VoedselLoket Almere. Klik hier voor meer informatie