Vanaf maart 2013 wordt Dé Kindermarkt georganiseerd.

Even voorstellen

Mijn naam is Susanne. Ik ben Evenementenorganisator in de breedste zin van het woord en werk voornamelijk in de culturele sector. Ik woon samen met mijn man Jeroen en onze dochter Lynn en zoontjes Owen & Kyan in Almere.

 

Waarom Dé Kindermarkt

Ik heb Dé Kindermarkt samen met Kim Antons (Cursus Bevallen) bedacht en opgezet. Wij zijn zelf voor onze kindjes altijd op zoek naar leuke koopjes en aparte kinderaccessoires. Maar de juiste plek waar je altijd weer verrast wordt hebben wij nog niet gevonden. Wel komen wij steeds meer webshops tegen die leuke accessoires en artikelen verkopen. En ook op rommelmarkten met mooie tweedehandskleding komen we graag om dat ene koopje te scoren. We zien daarnaast ook om ons heen een groeiende behoefte aan betaalbaar, duurzaam en uniek. Daarom geloven wij in Dé Kindermarkt! Met de toevoeging van leuke actiteiten voor de verschillende doelgroepen zetten wij een uniek evenement neer.

 

Dé Kindermarkt is een combinatie tussen tweedehands en nieuw. Naast ouders nodigen wij ook webshops en creatievelingen uit om tijdens Dé Kindermarkt uiteenlopende spullen te verkopen. Door de keuze voor de doelgroep 0 t/m 12 jaar is de markt overzichtelijk en uniek. En het is elke maand weer een verrassing wat er te koop is, want er staat altijd weer iemand anders...